gener 3, 2005 Off

Començo a Treballar!!!

By in General

04-1-1
Avui he fet l’entrevista definitiva, ara he d’anar a portar uns papers i demà ja començo a treballar! Em van proposar de treballar a Logotel a través de l’escola; el dia 22 (just abans de marxar cap a Barcelona pels Nadals) em van fer la primera entrevista… El q farem al final, donat que el 7 de febrer tinc la prova de dues setmanes a la F A B R I C A, és fer un mes de prova, durant el qual treballaré les hores a les que no tinc classe (això no està gaire clar, però ja veurem) i cobraré un total de 400 euros menys impostos. Així també puc veure si puc fer el màster i la feina al mateix temps…
El lloc és genial!! Tothom és molt amable i l’ambient és molt informal!! Fins i tot van en patinet pels passadissos!! jajajaj! A més em va perfecte pq és al mateix edifici que l’escola, al pis de sota!

Comments are closed.