abril 15, 2005 Off

Fiera del Mobile! Em venen a visitar!

By in General

Img 1932 Img 1946 Img 1976
Duomo1-1
El dimecres passat va començar la Fiera del Mobile de Milan, i el papa i la iaia Mercè van venir a Milan… La fira és molt important pel sector del moble, i no quedava cap habitació d’hotel lliure a Milan des de feia mesos, així que es van haver d’instal·lar a casa! Van ser només dos nits, així que no va ser gaire embolic….. Vam anar a la Fira, hi havia alguns stands amb uns ambients molt guais! I jo vaig i em deixo la bateria de la càmera a casa…. pfffff…
A l’endemà el papa va tornar a la fira, i jo vaig portar a la iaia a fer el tour per Milan… TOT el dia caminant!!!! Vam pujar al Duomo, vam veure el Parc Sempione, vam admirar els aparadors de Montenapoleone,  vam sopar al Naviglio….. Per cert, si aneu a Milan no deixeu de pujar al Duomo! Quina passada!!!
Com sempre em van portar milers de coses, roba (gràcies iaia Elvira!!), menjar (torno a tenir  fuet, pernil i olives per mesos), i alguns aparells que vaig deixar a Barcelona i que ara trobava a faltar…
les fotos.
Escoltant... Hungry  – Kosheen

Comments are closed.