abril 20, 2005 0

Futbol!

By in General

Futbol Nit
Normalment cada dimarts fem un partit de futbol alguns del Màster… Aquest cop vam voler fer una foto del partit, però mentre l’anàvem a fer l’amo de la pista ens va apagar les llums del camp (ja feia rato q ens havíem passat de l’hora) i ens vam quedar a les fosques mentre preparava la conta enrera de la càmera! Jajajaj! La foto va quedar tota negra pq el flash no va arribar tant lluny….. però amb una mica de Photoshop s’ha pogut recuperar això!
PD: després de passejar-me per tot milan mentre plovia buscant un concessionari Volkswagen per assegurar-me de que el color que havia vist al catàleg (azul grafito) realment m’agradava, de avui m’he aixecat amb un bon refredat… El fet de jugar a futbol i haver de tornar a casa en bici un altre cop sota la pluja suposo que tampoc va ajudar gaire… Pq plou tant a Milan?? pffffff
Escoltant... My Heart my soul  – Modern Talking

Comments are closed.

novembre 12, 2004 0

Futbol!!!

By in General

15-3


El dissabte pel matí vam anar a jugar a futbol! Vam anar al Parc Lambro, un parc enrome que hi ha relativament aprop de casa….. Va estar força bé! Però ara tinc unes agulletes!!! buffff….
Podeu veure més fotos aquí.

Comments are closed.