octubre 20, 2005 Off

La Nuova Formazione per la nuova Internazionalizzazione – Roma

By in FABRICA, Viatges

Després de treballar sense parar durant una setmana (inclòs el cap de setmana) per crear una aplicació que permetés enregistrar un video-missatge a la gent mitjançant una interfície senzilla, m’ha tocat anar a Roma a muntar la instal·lació!

El viatge va començar malament; en canvi de posar el despertador a les 5:45 del matí, el vaig posar a les 5 de la tarda! Així que per casualitat em vaig despertar a les 6:30! L’avió sortia a les 8:00 de l’aeroport de Treviso, així que vaig passar de buscar un taxi i vaig conduir el cotxe cap a l’aeroport sense saber ben bé com arribar-hi…. quin stress!! Amb les presses em vaig deixar la càmera! pfffff

Al final vaig acabar arribant-hi abans que els que venien amb mi; el Joe (el cap de departament de vídeo) i el Conrado (un dels estudiants del mateix departament)….

Durant el vol d’anada vaig seure amb el Conrado, molt bona gent! En Joe tampoc és un cap de departament “habitual”, és totalment cool… El primer dia vam preparar tot, de manera que a l’endemà a les 8 tot estigués llest per rebre la gent…. Un cop tot llest cap al centre a prendre algu! A l’endemà, a les 7:30 ja estàvem allí (havent dormit 4 hores i mitja, jajaj!! Quins animals!)… Al final va anar tot be, teníem una “azafata” que oferia esmorzar a la gent que s’atrevia a gravar un missatge, així que al final vam tenir uns 40 video-missatges… En Conrado va fer l’editing dels videos en un no-res, i es van projectar durant la xerrada… Així que la Laura va acabar satisfeta de la feina, que és l’important!

Algunes fotos (amb les presses em vaig deixar la càmera! així que són fotos kk fetes amb el mòvil)

Philipmorris1Philipmorris2Philipmorris3

Escoltant... Jazzanova -Coffee Talk  – Dj Krush

Comments are closed.