novembre 29, 2005 Off

La proposta del meu departament per la expo de benetton al Georges Pompidou Paris

By in Disseny, FABRICA, Tecnologia

Aquest any, la benetton celebra el seu 40 aniversari, i un dels events és una exposicó al al Georges Pompidou de Paris… Fabrica s’encarrega del tema, i cada departament ha de fer algunes propostes…. Tot el pis -1 del centre és per Fabrica.

Jo m’he encarregat de fer alguns renderings de la proposta del departament d’interactive…

4 3
Isometric

PARIS BY PARIS

Consta de varies pantalles de diferents mides que formen un mapa de París… La gent pot enviar fotos a través dels seus telèfons movils a diferents estacions repartides per París, i també des del Pompidou mateix…. Les fotos són presentades aleatòriament a les pantalles…

Parisbyparis2

FACE

és la instal·lació que em vaig encarregar de posar a la botiga de Fabrica Features a Istanbul… però connectada a una pantalla gegant a la façana del centre….

Face1Face2
Pompidou Face

STILL

Aquesta instal·lació fa que la gent es vegi com en “càmera lenta”, és el mateix efecte que sobté al fer una foto en mode llarga exposició, però sobre vídeo en temps real… És força curiós de veure! Constaria de 3 parets, cada una amb un temps d’exposició diferent…

Still Room

RIPPLE

Ripple mostra el video real i tots els frames anteriors de manera que la cua de video es va allargant…. La idea és porjectar-ho sobre una paret de 22metres, mostrant així frames d’uns 5 minuts d’antiguitat….

Ripple
Banana For Oriol2

Comments are closed.