Una altra Ping Pong Party! Aquest cop la Prima (Thailand) i la Juliana (Singapur) van ser les encarregades de cuinar!! Pollastre amb llet de coco (i algo més), Curry de pollsatre thai, i un altre plat amb bolets…. Ja demanaré els noms concrets!
les fotos!
Update! Ja tinc els detalls del Thai dinner… La Prima m’ha enviat una llista super-deteallada de tot el que vam menjar!
El primer plat s’anomena “Kang Som Kung“, la traducció literal seria Sopa de Gambes Taronja.
– chillies
– garlic
– shrimp paste
– red onion
– salt
– shrimp
– small tomatoes
– cabbage
– string bean
– fish sauce
– lime juice
– sugar
El segon plat s’anomena “Tom Kah Kai“, que traduït és Sopa de Pollastre Galangal i consta de:
– chicken
– galangal (… mmm això no ho vam trobar al super, aixà que hi vam posar gingebre al final)
– coconut milk
– kaffir lime leaves
– lemon grass stem
– fish sauce
– limes
– chillies
– champiyon muchroom (I’m not sure for spelling)
El tercer plat és “Kaeng Phed Kai“, Que no té traducció però seria Curry de Pollastre Thai…
– dried chillies
– garlic
– galangal
– lemon grass
– kaffir lime
– coriander root
– pepper
– roasted coriander seed
– roasted cumin seeds
– salt
– shrimp paste
– chicken
– coconut milk
– eggplant
– small tomato
– sweet basil
– fish sauce
– sugar
ahh i see you enjoyed another thai dinner! and this time you got some recipies!! so how is thai food compare to spanish food? who has better balance of spices? 🙂
got a jobby job now, seems it’ll be a while before i get to make another trip accross the world to the beautiful saturday market of treviso or the boqueria market of bacelona. or well maybe i’ll just quit again.. haha