gener 1, 2006 Off

TextFace a Londres: “every time I see the sea… life after the tsunami”

By in FABRICA, General

Eeeeee

TextFace és una variació de Face, el software que porto perfeccionant des de que estic a Fabrica. La variació consisteix en posar a disposició de l’usuari un teclat, de manera que apart de permetre deixar un video-missatge, l’usuari també pot escriure un missatge de text. Mentre l’usuari tecleja el missatge, el sistema li va prenent fotografies, i un cop ha acabat s’enregistra el video final (el que faria el Face original)… Mentre ningú usa el sistema, aquest mostra tots els missatges enregistrats anteriorment, de manera que es converteix en una mena de guest-book digital. Els visitants de l’exhibició poden deixar els seves opinions de manera senzilla i innovadora.

TextFace és una de les instal·lacions presentades a l’exhibició que de Christian Aid que té com a finalitat mostrar què s’ha aconseguit fer amb tota la recaudació que es va obtenir per les víctimes del tsunami que va afectar l’Oceà Indic fa més o menys un any.

L’exhibició, que es pot visitar a Londres, porta funcionant des de 9 de desembre i acaba el 3 de gener. Més endavant es traslladarà a altres localitats.

Per llegir-ne més:
http://www.christianaid.org.uk/tsunami/yourwords.htm
http://www.christian-aid.org.uk/tsunami/credits.htm

Comments are closed.