maig 14, 2005 Off

Cumple!! I ja van 26…..

By in General

Alguns ja ho sabíeu, altres no…. El dissabte passat (14 de maig) va ser el meu cumple, 26 anys ja!
El divendres vam fer un sopar a casa (aquest cop va venir molt poca gent, no volíem que es repetís el que va passar a la despedida de l’Oliver, ja que vam tenir alguns problemes amb els veïns…)
Dsc 9804
Durant el sopar van tocar les 12, així que tots em van felicitar! 🙂 Després del sopar mexicà (molt bo, va cuinar el JuanCarlos aquest cop) vam anar (en bici, 30 min) a una festa que va resultar un fracàs, així que recollir els que volien marxar de la festa i vam anar cap porta Ticinese (encara en bici, 40 min més) formant un grup de 8 ciclistes, jajaja! Tots els que m’anava trobant m’anaven felicitant! Després d’estar una estona per allí, vam tornar a casa cap a les 4 del matí……
El dissabte em vaig llevar tard, i després de mandrejar per casa un rato, vam anar amb l’Oliver a l’Esselunga, a comprar els ingredients necessaris per fer el pastís que m’havia promès… Un cop comprats tots, vam anar cap a casa a fer el pastís! Mentre l’Oliver el preparava, jo feia el reportatge fotogràfic….
Un cop preparat, el vam deixar reposar a la nevera una estoneta… Es feia tard, així que em van cantar “las mañanitas”, vam menjar pastís i vam marxar corrents cap a “La Toscana”, un bar/restaurant on havíem quedat amb els del màster a fer l’aperitiu per celebrar el meu cumple…. Va anar arribant gent i més gent, al final érem moltíssims!
Cap al tard em van donar un regal conjunt [ un val de 50€ pel fnac, juntament amb una targeta firmada per tots!  molt guai! ], tot i que la Budreya tb em va fer un regal pel seu compte (un timbal molt guai!)… I després també un mini-pastís (tiramisú, mmmmh!) amb espelma, amb cantada “happy birthday” inclosa! Va estar molt bé, em va fer molta ilu! Ens vam quedar una estoneta més per allí, després vam sortir a menjar una pizza pel carrer i cap a La Banque, on ens va costar una mica entrar… Vam fer uns 25 min de cua, i es va fer molt tard… La gent es va quedar, però jo vaig marxar cap a les 2:30 pq a l’endemà ens llevàvem a les 8 del matí (al final van ser les 9) per marxar cap a Florència!
Les fotos les posaré quan reculli les de tothom!
Escoltant... One More Time  – Daft Punk

Comments are closed.