maig 12, 2005 Off

Proposta Logo FilmMaster

By in Disseny, General

A l’escola estem fent un altre projecte on hem de dissenyar la imatge corporativa d’una empresa; aquets cop l’empresa és FIlmmaster, una productora força gran (crec que és la 4a a nivell mundial o algo així ens van dir)… Vam anar a visitar la seu, ens van explicar què volien, quins clients tenien, vam veure com treballaven….
El logo es feia individualment, però el dia que l’havíem d’entregar jo estava a Barcelona…. Així que tampoc el vaig acabar del tot…. Però la setmana passada vaig parlar amb el professor i em va dir que cap problema, encara estava  temps d’entregar la meva proposta… De totes maneres ja han fet una selecció dels logos presentats, així que ja he fet tard… 😐
Aquí sta!
En positiu i en negatiu:
Imagen 1-1  Imagen 2
Il marchio:
Imagen 3
Una aplicació:
Imagen 4
Escoltant... Let’s Get It Started  – Black Eyed Peas

Comments are closed.