abril 24, 2005 1

Fish 1.1

By in General

Degut a que Tiger (Mac OS X 10.4) està a punt de sortir, i que Fish 1.0 no hi funciona del tot bé, he hagut retocar una mica el codi per a que hi funcioni….. Ho vaig estar fent ahir matí… Un cop vaig començar, no vaig poder resistir i no vaig parar fins aconseguir que els peixos tinguéssin una vista no-universal; és a dir, només veuen el que entra dins el seu camp de visió… Així, quan se’ls hi dona de menjar, només els que el veuen van a buscar-lo…
Per la nit vaig penjar la versió 1.1, i des de llavors, mentre treballo sobre la web (que encara li falta la tira), he notat que la connexió amb el servidor va molt lenta…. I tant lenta! No ha parat de rebre visites!

Throughput

Escoltant... Agua de Beber  – Astrud Gilberto

One Response to “Fish 1.1”

  1. Rob Avina says:

    Fish worked for me, but my escape key didn’t work, and hasn’t worked since i got my computer, so I needed to press cntrl-eject, to get an invisible shutdown box up, and then press r to restart the computer. this quit fish, but this is the only key combo that would work. could you make say.. command-q quit the app even in full screen? thanks.

    -Rob’